BACH BOESEN
grafisk design
item3a item6a item1e item3 item8a item10a item9a item7a
AKTUELT
Folder for Antroposofisk Selskab Danmark
kornposer12stk

Bageriet Aurion har et stort sortiment af kornprodukter, brød og meget mere. Siden jeg i 1978 smagte en skive 4-kornsbrød har det været en af mine hovednæringsmidler. Jeg har haft den glæde at stå for nye brødetiketter og nu en serie kornposer med de gamle nyopdagede kornsorter, som Aurion har gjort et stort udviklingarbejde for at udbrede kendskab til. Også på dyrkningssiden har Aurion været drivkraften. 12 nye kornposer er på vej. www.aurion.dk

aks

Allergica, der producerer homøopatisk medicin efter antroposofiske anvisninger, er en af mine helt gamle kunder.

Siden 1981.

Vi er i gang med en serie hæfter, der på en enkel og forståelig måde, fortæller om en række lidelser og giver anvisning på behandling med homøopatisk medicin.

www.alma-info.com

Kvindehfte20131
Sommerhjskole20132
Sommerhjskole2013

Marjatta Seminarium holder hvert år et Sommerhøjskolekursus. I år med temaerne: Maling, sang, skuespil og meditative fordybelsesøvelser.

I samarbejde med Paul Klarskov har jeg udviklet et brochurekoncept med faner, der hurtigt giver overblik.

Jeg har udarbejdet et meget stort grafisk materiale til både Marjatta og til Uddannelsescenter Marjatta. Logoet med temaet centrum-periferi, hører til blandt de bedste logoer, jeg gennem årene har udarbejdet.

www.uddannelsemarjatta.dk

marjattalogo2
MG9958

Jeg har lavet JAK tidsskrifter siden 1998. JAK's idéer om vores pengesystem er unikt. Her er en forståelse der rækker langt ind i fremtiden.

Se www.jak.dk

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
Atvilleindersider
Atvillelivetforsideweb
FllesKonference5
Marjatta, 50 års jubilæumsskrift